21.09.2017

Відбулось засідання учасників першої студентської страхової компанії


21 вересня 2017 р. відбулось перше у 2017-2018 н.р. засідання “Першої Студентської Страхової Компанії”, участь у котрій приймають студенти факультету фінансів ТНЕУ.

До заходу долучились керівники проекту завідувач кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування, д.е.н., професор Кнейслер О. В. та к.е.н., доцент кафедри Налукова Н. І.

Виголошуючи вітальне слово Ольга Володимирівна відзначила, що “Перша Студентська Страхова Компанія” є спільним проектом кафедри ФСГС та страховиків-партнерів, що реалізується у рамках укладених угод про співпрацю. Участь студентів у даному заході сприяє отриманню ними фахових навиків у сфері страхового бізнесу, оскільки вони мають змогу детально ознайомитись із специфікою операційної, фінансової та інвестиційної діяльності страхової компанії-партнера, виявити специфічні проблеми у діяльності фінансової установи і приймати участь в опрацюванні шляхів їх вирішення. Завідувач кафедри закцентувала увагу на тому, що найбільш активних учасників проекту буде залучено до розробки маркетингової стратегії пропонованих ними страхових продуктів та розробки нової концепції розвитку страхової компанії.

Учасники Першої Студентської Страхової Компанії разом із керівниками визначили основні цілі і завдання проекту на 2017-2018 н.р. та затвердили план їх реалізації. Також було досягнуто спільної згоди у тому, що є необхідність в роширенні меж діючого проекту, відповідно, до співпраці запрошуються студенти з інших дружніх факультетів ТНЕУ, котрі мають бажання поєднувати навчання у нашому університеті з практичною діяльністю у сфері страхового бізнесу.