03.10.2018

Учасники студентської страхової компанії «Імперія безпеки» взяли участь у тренінгу «Практика організації та здійснення страхової діяльності»


У рамках викладання курсу «Страхування» для учасників Студентської Страхової Компанії «Імперія безпеки» фахівці ПрАТ «СК «ПРОВІДНА» організували тренінг на тему: «Практика організації та здійснення страхової діяльності». Зустріч відбулася 2 жовтня 2018 року в офісі фінансової установи, розташованому у м. Тернополі. Метою тренінгу було закріплення і поглиблення знань, отриманих в процесі вивчення теорії та здобуття практичних навичок у сфері страхової діяльності.

Під час зустрічі керівник курсу «Страхування» к.е.н., доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ Н. І. Налукова відзначила, що в умовах мінливості ринкового середовища, зміни ризиків, динаміки попиту і пропозиції на ті чи інши види страхових послуг страховим компаніям необхідно вчасно реагувати. Визначальним фактором у цій ситуації є правильно побудована система управління страховою діяльністю, яка і дозволяє якнайшвидше адаптуватися до вимог сучасності та розробити і впровадити на ринок нові конкурентоздатні страхові продукти.

У процесі обговорення питань, що стосувалися ефективної страхової діяльності ПрАТ «СК «ПРОВІДНА», директор філії у м. Тернопіль В. Б. Саланський охарактеризував основні функції усіх внутрішніх підрозділів бізнес-структури, представив аналітичні дані, що стосувалися основних фінансово-економічних показників функціонування установи та відзначив частку компанії на страховому ринку України, наголосивши на тому, що дана фінансова організація є лідером з медичного страхування.

Виступаючи перед присутніми заступник директора філії ПрАТ «СК «ПРОВІДНА» у м. Тернопіль Я. І. Сафандула окреслив особливості комунікації із страхувальниками, деталізував процес розробки страхових продуктів і супроводу страхових договорів зокрема по добровільному медичному страхуванню та детально, на прикладах з практики, роз’яснив окремі аспекти щодо врегулювання страхових випадків.

Під час тренінгу учасники мали можливість ознайомитися з формами типових договорів. Студенти скористалися нагодою поставити запитання експертам у сфері страхування та у форматі активної дискусії обговорювали різноманітні змодельовані ситуації.