10.10.2018

Учасники студентської страхової компанії «Імперія безпеки» поспілкувалися з представниками ПрАТ «СК «Провідна»


Дев’ятого жовтня 2018 року зустріч учасників студентської страхової компанії «Імперія безпеки» відбулася в офісі страховика-партнера ПрАТ «СК «Провідна».

Модераторами заходу виступили кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ Н. І. Налукова та заступник директора філії ПрАТ «СК «Провідна» у м. Тернопіль Я. І. Сафандула.

У ході заходу учасників ознайомили з умовами страхової програми ПрАТ «СК «ПРОВІДНА» «Страхування подорожуючих закордон». Практики надали вичерпну інформацію стосовно відбору ризиків, розміру страхових платежів, переваг і додаткових умов по вказаному страховому продукту. Особливу увагу було акцентована на питаннях, які стосувалися формуванню вартості страхової послуги. Представник компанії також детально роз’яснив умови розрахунку і виплати страхового відшкодування та для ознайомлення надав форми типових договорів.

Під час зустрічі слухачі не лише доповнили та систематизували свої знання, але й набули фахових навиків стосовно укладення договорів та процедури врегулювання страхових випадків по страхуванню медичних витрат.