24.04.2019

Вітаємо студентку факультету фінансів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінансовий менеджмент»


 18-19 квітня 2019 р. у Луцькому національному технічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінансовий менеджмент». До участі в Олімпіаді було подано 99 заявок із 37 закладів вищої світи, тоді як безпосередню участь взяли представники 22 міст України.

Участь у цьому випробуванні від Тернопільського національного економічного університету взяла переможець першого етапу олімпіади, студентка факультету фінансів Діана Минько (гр. ФСГ-41), яка продемонструвала високий рівень знань з питань фінансового менеджменту та зуміла успішно виконати усі конкурсні завдання олімпіади. Відтак, Діана стала абсолютною переможницею і була відзначена дипломом І ступеня.

Щиро вітаємо Діану Минько та її наукового керівника д.е.н., професора, завідувача кафедри фінансового менеджменту та страхування Ольгу Володимирівну Кнейслер з перемогою і бажаємо подальших наукових здобутків, творчої наснаги та звершень у досягненні поставленої мети!

Щиру подяку висловлюємо приймаючій стороні – Луцькому національному технічному університету в особі ректора, д.т.н., професора Петра Петровича Савчука, голові оргкомітету, голові журі, д.е.н., професору Ірині Михайлівні Вахович, а також усім членам оргкомітету та журі конкурсу за відмінну організацію, якісне проведення, об’єктивну оцінку та справжню і щиру гостинність.