27.05.2021

Відбувся науково-практичний семінар на тему «Закономірності та суперечності розвитку фінансового ринку України в умовах глобалізації та пандемії»


24.05.2021 з ініціативи студентів та професорсько-викладацького колективу кафедри фінансового менеджменту та страхування Західноукраїнського національного університету відбувся веб-семінар на тему «Закономірності та суперечності розвитку фінансового ринку України в умовах глобалізації та пандемії»

Модератор заходу д.е.н., доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування ЗУНУ Микола Стецько представив академічну спільноту та гостей, які брали участь в обговоренні та ознайомив присутніх із сучасними проблемами фінансового ринку.

Своїм досвідом з питань діяльності на фінансовому ринку поділився член виконавчої дирекції, директор з фінансів ПрАТ «ГАЛИЧФАРМ» (ФАРМАЦЕВТИЧНА КОРПОРАЦІЯ «АРТЕРІУМ») Вонсович Станіслав Олександрович (м. Львів).

В процесі зустрічі активно обговорювались питання, що стосувалися:

– впливу глобалізації та пандемії на стан вітчизняного ринку цінних паперів;

– мотивації та проблем, які перешкоджають ІРО в Україні;

– напрямів активізації вітчизняного фондового ринку та перспектив інтеграції в світовий фінансовий простір.

Опісля висвітлення основних проблем та векторів розвитку вітчизняного ринку цінних паперів Станіславом Вонсовичем студенти вели активну дискусію та мали змогу запитати доповідача щодо вповноважень директора з фінансів в прийнятті рішень із питань ІРО.

Корисними для студентів були практичні рекомендації Станіслава Олександровича щодо критеріїв вимог до потенційного кандидата на посаду фінансового менеджера.

Підсумовуючи результати зустрічі, Станіслав Олександрович висловив бажання щодо продовження консультативної співпраці з кафедрою фінансового менеджменту та страхування ЗУНУ. Студенти подякували доповідачу та організаторам заходу за цікаве та змістовне спілкування.