12.04.2024

Практико-орієнтоване навчання в Центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та /або насильства за ознакою статі


В рамках реалізації практико-орієнтованого навчання для студентів ОПП «Соціальне забезпечення» та «Фінансовий менеджмент» 10 квітня 2024 р. в денному Центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, організовано тренінг щодо розпізнавання домашнього насильства в розрізі його видів, зокрема економічного, сексуального, фізичного та психологічного, та формування дієвих заходів локалізації таких фактів і надання якісної допомоги при ідентифікації насильницьких дій.

Ініціаторами такого заходу стали завідувач кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу д.е.н., проф. Кнейслер О.В. та викладачі цієї ж кафедри проф. Панасюк В.М., доц. Ніпіаліді О.Ю.

Тренер-психолог Олійник О.І. та фахівець з соціальної роботи Бартків О.О. ознайомили студентів із діяльністю центру, надали змістовну інформацію щодо його соціальної діяльності та методів боротьби з домашнім насиллям у сім’ї. Також присутні мали нагоду ознайомитись з відео-матеріалами про мотиви домашнього насильства та заходами із мінімізації негативних наслідків в контексті його настання.

Професорсько-викладацький склад кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу та студенти вдячні за практико-орієнтоване навчання і сподіваються на подальшу співпрацю!