16.02.2024

ТРЕНІНГ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОПП «ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» І «СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ» НА БАЗІ ТДВ СК «АЛЬФА-ГАРАНТ»


В сучасних умовах якість професійної підготовки здобувачів вищої освіти залежить від практико-орієнтованого навчання й елементи дуальної освіти посилюють саме цю складову освітнього процесу.

Відповідно, в рамках проведення елементів дуальної освіти відбулася зустріч студентів із начальником управління №2 ТДВ СК «АЛЬФА-ГАРАНТ» (м. Тернопіль) Юрієм Сідляром та заступником начальника цього ж управління Оксаною Ямчук.

Оксана Степанівна на початку тренінгу закцентувала увага на основних видах страхування, які здійснює компанія, наголосила, що станом на сьогодні ТДВ СК «АЛЬФА-ГАРАНТ» реалізовує понад 50 страхових продуктів із обов'язкових та добровільних видів страхування, що є вагомим показником в контексті здійснення страхової діяльності. Надалі Оксана Степанівна перейшла безпосередньо до практичної сторони тренінгу, демонструючи договори із різних видів страхування та навчаючи заповнювати кожен із них. Студенти з особливим інтересом самостійно заповняли бланки договорів та жваво дискутували з приводу полісу КАСКО.

Колектив кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу ЗУНУ вдячний керівному складу управління №2 ТДВ СК «АЛЬФА-ГАРАНТ» (м. Тернопіль) за можливість здобувати практичні навички!