28.02.2024

Дуальне навчання в Академічному відділенні АТ «Райффайзен Банк» у місті Тернополі


У рамках дуального навчання студенти факультету фінансів та обліку відвідали Академічне відділення АТ «Райффайзен Банк» у місті Тернополі

Cтуденти факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету, які навчаються за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», за освітньо-професійними програмами «Банківська справа» і «Фінансовий менеджмент», разом з кандидатом економічних наук, доцентом кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу Ярославом Чайковським, відвідали Академічне відділення АТ «Райффайзен Банк» у місті Тернополі.

Головний менеджер з продажу роздрібних продуктів Наталія Гуцал розповіла студентам про особливості надання роздрібних послуг клієнтам-фізичним особам в Академічному відділенні АТ «Райффайзен Банк» у місті Тернополі. Студенти взяли активну участь в обговоренні даної теми.

Висловлюємо вдячність начальнику відділення Віталію Галану за організацію і головному менеджеру з продажу роздрібних продуктів Наталії Гуцал, яка поділилася своїми практичними знаннями і досвідом з нашими студентами, відповіла на численні запитання студентів.